Euro-cleaning - професионално почистване

професионално почистване

Начало Нашата гаранция

Нашата гаранция

почистване на домове с рейнбоу

Безупречна чистота и здраве във вашия дом и офис - възможна единствено с Rainbow

Почистващата система Rainbow е последната стъпка в еволюцията на напълно революционната система за домашно почистване. Основана на принципа „Мократа прах не лети”, Rainbow използва уникална филтрираща система, базирана на водата, за ефективното премахване на мръсотията и праха от Вашия дом.

1. Окото на бурята

Обикновените прахосмукачки, използващи хартиени или платнени торбички, които функционират първите петнадесет минути от живота си. След това мръсотията запушва дупчиците на порестите торбички спирайки въздушният поток и изхвърляйки фината прах обратно навън в помещението. За разлика от тях в сърцето на RAINBOW се намира технологично усъвършенствания сепаратор, произведен от много здрави материали. На практика сепараторът въртейки се разбива праха и мръсотията вътре във водния резервоар на машината, като преминавайки през водата 99.997 % от мърсотията остава в нея. Rainbow е създаден с НЕРА - Технология за микрофилтриране, неутрализиращата и филтрираща система – като елемент на Rainbow, осигурява 100% чист въздух.

2. Мощният мотор – Hurricane

Използвайки нова компютърна технология, Rainbow осигурява повече мощност при почистването на изключително замърсени повърхности. Моторът на Rainbow може да се похвали с впечатляваща мощност и издръжливост, без конкуренция. Тъй като моторът няма карбонови четки, никога няма да Ви се наложи да вдишвате карбонови частици, носещи се из въздуха във вашия дом.

3. Воден свят

В резервоара завихрянето на водата и сепараторът работят за това да филтрират и отделят мръсотията от въздуха и да го връща „изпран” и идеално чист обратно в помещението.

4. Изтупване

Уникалната тупалка на Rainbow, е способна да отстрани и най-вбитите в тъканта на дивана, матрака или килима, пясък, косми, пърхот, прах, акари на голяма дълбочина. Изтупаната повърхност остава пухкава и придобива първоначалния си чист вид, което улеснява изпирането при необходимост. Винаги преди изпиране на меката мебел изтупваме с Рейнбоу.

5. Изсмукване

Накрайника за прахосмучене е снабден с много дебела четка от естествен косъм, изключително удобна при работа, както и напълно безопасна при обезпрашаване на стени, тавани, под от надраскване. Системата разполага с накрайници за прахосмучене на килими, мокети, четка за тапицерии, четки за прах и под, накрайници за труднодостъпни места и ъгли.

Промоция при закупуване на Рейнбоу (Rainbow).

Ако вашето желание е не само ние да ви почистим с Рейнбоу а да станете собственик на тази уникална система за почистване, то ние сме дистрибутори и можем да предоставим изгодни условия за закупуване, включително и лизингово изплащане. Rainbow може да остане незабравим подарък за ваши цени близки, роднини или хора на, които държите. При закупуване на прахосмукачката от нас, вие печелите едно безплатно почистване на вашия дом или офис, безплатен комплект ароматизатори на Rainbow и сигурни бъдещи отстъпки за почистващите ни услуги. Чистотата е здраве, а с Рейнбоу ще я имате със сигурност!