Euro-cleaning - професионално почистване

професионално почистване

Начало Почистване на фасади

Почистване на фасади - бързо и качествено

Почистване на фасади - видео

Евроклининг къмпани извършва бързо и качествено почистване на фасади, чрез мокро пясъкоструене, когато външното покритие или настилка са от естествени материали. Специализирали сме се в почистване на каменни фасади и настилки чрез водоструене, пароструене, пясъкоструене в зависимост от вида и степента на замърсяване.

Услугата почистване на фасади може да включва почистване на захабени настилки, почистване на външни стълбища, огради, арки, басейни, паметници и други. В зависимост от разположението и височината на обекта при почистване на фасади ние използваме различни способи за достигане на необходимата височина – вишка, алпийски и др.

Почистване на фасади се извършва с професионална техника от KÄRCHER, което спомага за бързо качествено постигане на желания резултат. Горещата вода под голямо налягане комбинирана с висококачествени препарати отстранява безпроблемно наслоените замърсявания. Ако фасадата на сградата е замърсена в дълбочина почистване на фасади се извършва, чрез бластиране – процес при който с различни по твърдост частици се отстранява горният слой на покритието.

Друга услуга, към която бихте проявили интерес - почистване на офиси

Почистване на фасади - видео

JavaScript is disabled!
To display this video: Почистване на фасади - бързо и качествено, you need a JavaScript capable browser.

още видео за почистване на фасади