Euro-cleaning - професионално почистване

професионално почистване

Начало Пране на килими

Качествено пране на килими на място или във фирмата

JavaScript is disabled!
To display this video: Качествено пране на килими на място или във фирмата, you need a JavaScript capable browser.
Пране на килими - цени
ПРАНЕ НА КИЛИМИ -  Поради дългогодишния си опит, ние пристъпваме с изключително внимание към прането на килими. Прецизни сме в определяне на вида и материята на килима - естествена, или изкуствена. Вида на обагряне - някои от боите изискват по-специфичен начин на сушене на килима - на не пряка слънчева светлина. Преди да започне процеса на пране на килими се обръща  внимание на здравината на шева, посоката на нишката, вида на замърсяване /петна от вино, кафе, моливи, зехтин, дъвки и др./ - се третират с различни професионални препарати преди изпирането. Следим за възможноста на преливане  на цветовете и други важни особености при почистването (пране на килими). Препаратите, които използваме за пране на килими отговарят на всички европейски изисквания за безопасност и екологичност и не замърсяват околната среда.

Извършвали сме пране на килими, от най-нови дизайнерски колекции, така и на килими използвани в продължение на 80 години. Доверете се на нашия професионализъм. Ние  ви гарантираме за качествено и правилно почистване на вашите меки подови настилки.

Предлагаме изключително качествена услуга: ПРАНЕ НА КИЛИМИ във вашия дом (на място)

 1. Преди започването на прането на килими, ние ги изтупваме с уникалната тупалка на Рейнбоу, която е способна да отстрани и най-вбитите в тъканта, пясък, косми, пърхот, прах, акари и др. Същевременно Рейнбоу пречиства, дезинфекцира и ароматизира въздуха в стаята ви.
 2. Впръскваме в порите на замърсената тъкан (килим) професионален екологично чист препарат, който прониква в дълбочина и разтваря замърсяванията. Килима се разтърква с едно дискова машина с мека четка, за още по-добро изпиране.
 3. Изсмукване на мръсната вода от повърхността на килима с помощта на мощен вакуумен екстрактор.
 4. Изплакване на килима. Изплаква се до момент в който изсмукваната вода е бистра и чиста.
 5. Подсушаване на килима - до почти пълно изсъхване, след което той е чист, ухаещ на свежо с перфектен външен вид.

Пране на килми извън вашия дом

Предлагаме услугата пране на килими - от врата до врата - взимаме килима, изпираме го и напълно сух го връщаме на адреса на клиента цена - 4 лв./кв.м.

Предимствата при пране на килими в нашия козметичен център са много - отново спазваме описаните стъпки за почистване по-горе, като изпирането става по-основно, с по голямо количество вода, изплаква се до пълно премахване на използвания препарат с водоструйка. Килима изсъхва по-бързо под слънчевите лъчи, проветрявайки се от вятъра. Гарантираме за изключително качествена услуга - пране на килими.

Цени - пране на килими и други услуги за вашия дом:

 1. Пране на килими, предварително изтупани с Рейнбоу - 3 лв./кв.м.
 2. Матраци-изтупване и изпиране /еденичен/ - 20 лв./бр. /двойни/ - 35 лв./бр.
 3. Пране на дивани от естествена или изкуствена кожа - 9 лв. /на стоящо място/.
 4. Изпиране и изтупване на дивани от всякакъв вид плат или дамаска - 8 лв. /на стоящо място/.
 5. Изпиране и изтупване фотьойли - 10 лв./бр, табуретки - 5 лв./бр.
 6. Изпиране и изтупване табуретки - 5 лв/бр.
 7. Изпиране на мокети предварително изтупани с Рейнбоу - 3 лв./кв.м.

Цените ни могат да бъдат завишени при - силно замърсени повърхности, упорити петна, нощен труд.